keskiviikko 23. elokuuta 2017

Lääkärissä käyty

Kävin viikko sitten lääkärissä. Se söi voimia hyvin tehokkaasti, joten menee varmaan nyt hetki ennen kuin jaksan kirjoittaa mitään järkevää. Joudun siis käymään eri paikkakunnalla yksityisellä lääkärillä, joten lääkärissä käyminen on iso reissu jaksamisen kannalta.

Nyt tehtiin sellaisia muutoksia, että otetaan kolme uutta hoitokeinoa käyttöön ja edellisiä hieman muutettiin. Hoidot pitää ottaa kokeiluun yksi kerrallaan, koska muuten ei tiedetä mikä johtuu mistäkin. Tarkemmin hoitomuodoista en halua julkisesti kirjoittaa.

Olen todella kiitollinen lähipiirille taloudellisesta avusta, muuten lääkärikäyntejä pitäisi harventaa ja ei voisi kokeilla kalliimpia hoitokeinoja ollenkaan.

Ainakin yksi hoitokeinoista vähentää rasituksen jälkeisiä kipuja (kyseessä ei ole kipulääke). Olen erittäin helpottunut tästä. Voin tehdä jotain pientä ilman että olen loppupäivän tosi kipeä. Tällaista ei ole tapahtunut vuosikausiin. Olen varovaisen toiveikas myös muiden keinojen suhteen, mutten uskalla enää toivoa liikoja. Liian monta kertaa olen innostunut jostain ja joutunut kuitenkin pettymään, joten parempi vain katsoa asia kerrallaan ilman suurempia ennakko-odotuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti